Thuis

Retek Motion Co., Limited

China Retek Motion Co., Limited certificaten
China Retek Motion Co., Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Retek Motion Co., Limited

1 2 3 4 5
Retek Motion Co., Limited Retek Motion Co., Limited Retek Motion Co., Limited Retek Motion Co., Limited Retek Motion Co., Limited
Fabrieks Voorpoort De commutator eindigt draaiend CNC Machines Motor Gesimuleerde Dynometer Toestel het Meten
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Retek; Nemier; RSE
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : $3000000-$4000000
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 90% - 100%

Om onze klanten efficiënter, wij opstelling de motorproductie door ons te dienen sinds 2014 tijdens de dalingsperiode van echte economie in China. Met verscheidene jarenaccumulatie en ontwikkeling, momenteel de producten kunnen wij met inbegrip van PSC pompmotoren, PMDC-motoren, Brushless gelijkstroom-Motoren, Toestelmotoren, Lineaire Actuators, Brushless gelijkstroom-Controlemechanismen, Digitale tijdopnemers etc. woonverbruiksgoederen behandelen, medische faciliteiten, automatisering en auto's leveren die.

 

Wij zijn slechts een fabriek maar ook geen betrouwbare automobieloplossingspartner terwijl u ontwerpt of om het even welke nieuwe producten ontwikkelt. Met de strenge concurrentie, zijn de prijs en de kwaliteit de sleutel maar niet de enige factoren voor onze klanten. Wij begonnen om de oplossing aan onze klanten tegelijkertijd te verstrekken terwijl wij sommige delen door ons veroorzaken.

 

Tot vandaag onze markten die met inbegrip van de V.S., Canada, Mexico, Spanje, Netherland, het UK, Duitsland en India behandelen. China Retek Motion Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

China Retek Motion Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Dank aan het vertrouwen van onze getaxeerde klanten, zullen wij blijven werkend in snelle reactie, die duurzame producten, betrouwbare kwaliteit en betaalbare prijs verstrekken!

 

Contacteer ons vandaag voor uw zoekende producten!

Contactgegevens
Retek Motion Co., Limited

Contactpersoon: Mr. Sean Zheng

Tel.: 86-13013797383

Fax: 86-512-66573789

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)